Visjonen til Murmester Åge Leth

Våre grunnleggende verdier er at alle oppgaver er viktig uansett for stor eller liten oppgaven er. Dette har gitt oss en stor kundekrets bestående av private huseiere, offentlige og private virksomheter, entreprenører og eiendomsutviklere.

Kunnskap + erfaring = Kompetanse. Å bygge kompetanse gjøres ikke over natta eller ved fine formuleringer. Vi mener dette bygges ved å prestere på sitt beste over lengre tid. Derfor har filosofien vært å vokse sakte slik at ingen kunnskap eller erfaring forsvinner på veien. Dette har i mange tilfeller vært avgjørende for hvilke oppdrag vi har tatt på oss. Vi støtter stadig på nye muligheter og større utfordringer til vår egen og andres fornøyelse. 

Vår historie

Med drøyt 25 års allsidig praksis i byggebransjen startet Åge Leth og bedriften Murmester Åge Leth i 2000.

“Det var vel ønske om større frihet til å spesialisere meg på enkelte felt innenfor murerfaget som fristet. Muligheten til å skape sin egen arbeidsplass og å få til bedre og bedre resultater som gir inspirasjon til å drive det videre.”

Våren 2004 ble sønnen, Harald ansatt som lærling. For bedriften ble han et verdifullt tilskudd. Harald har i dag mesterbrevet og har tatt over stillingen som daglig leder.

Takket været godt utført arbeid og fornøyde kunder er vi i dag syv ansatte. Seks murere og én i administrasjonen. 

Du kan stole på oss

Vi har et KS System (kvalitetssikring) som alltid er oppdatert og firmaet er ansvarsforsikret. Vi er opptatt av det siste, oppdaterte i bransjen. Ved hjelp av faglitteratur, kurs og ved samarbeid med leverandører og forhandlere.